Dupa parcursul slab in acest inceput de an, atletii romani isi pot lua revansa la Campionatele Europene de la Göteborg, care vor avea loc in perioada 7-13 august. Cu un obiectiv stabilit, una-doua medalii si patru finalisti, o parte a
Dupa parcursul slab in acest inceput de an, atletii romani isi pot lua revansa la Campionatele Europene de la Göteborg, care vor avea loc in perioada 7-13 august.

Cu un obiectiv stabilit, una-doua medalii si patru finalisti, o parte a delegatiei Romaniei va pleca astazi, la ora 17:10, de pe Aeroportul International ""Henri Coanda"", plutonul tricolorilor fiind completat de Nicoleta si Costel Grasu, care vor pleca impreuna cu antrenorul lor spre Suedia duminica, iar Corina Dumbravean la 9 august.
SPERANTE. Printre absentele de marca se numara vicecampioana olimpica de la Atena, Ionela Tarlea-Manolache, si Maria Cioncan, ambele aflate acum la recuperare la Constanta. Cele mai mari sperante in obtinerea unei medalii se pun in Marian Oprea (triplusalt), refacut dupa accidentarea care l-a tinut departe de concursuri doua luni. ""Cu un lot intinerit, care pregateste schimbul de generatii, Corina Dumbravean, Felicia Moldovan, Claudia Steff, Cristina Casandra, Ionut Vieru, Nicoleta Grasu, Gheorghe Guset, si chiar Mihaela Melinte ar putea, daca vor prinde o zi buna, sa se bata pentru medalii"", a declarat presedintele Federatiei Romane de Atletism, Ilie Floroiu.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.