Dupa o absenta de aproape doi ani, trupa ab4 revine pe plaiurile mioritice pentru concertul Placebo, care va avea loc la Arenele Romane la data de 13 august. Mai exact, artistii romani vor canta in deschiderea excentricilor britanici, alaturi de Roc
Dupa o absenta de aproape doi ani, trupa ab4 revine pe plaiurile mioritice pentru concertul Placebo, care va avea loc la Arenele Romane la data de 13 august. Mai exact, artistii romani vor canta in deschiderea excentricilor britanici, alaturi de Rock DJ.


Dupa o absenta de aproape doi ani, trupa ab4 revine pe plaiurile mioritice pentru concertul Placebo (foto), care va avea loc la Arenele Romane la data de 13 august. Mai exact, artistii romani vor canta in deschiderea excentricilor britanici, alaturi de Rock DJ.
OPENING ACT. Cu ocazia concertului Placebo, trupa revine in atentia publicului promovandu-si piesele la care a lucrat in tot acest timp. Timp de doi ani, ab4 au stat in Roma, au cantat si au lucrat la noul album a carui lansare nu e cunoscuta oficial. In cadrul concertului Placebo ab4 vor canta timp de 45 minute, iar repertoriul lor consta in piese noi. Incepand cu ora 19:00, Rock DJ va da tonul distractiei. Si in cazul lui este vorba de o revenirea€¦ de aceasta data o revenire la muzica electronica. Cel mai recent event la care a mixat Rock DJ a fost concertul Jamie Lidell, unde a facut un after de neuitat. Pentru concert, Rock DJ a pregatit un set 100% indie, dar 100% dansabil.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.