LA PLATANE. ProFM cheama clubberii in La Mania, pentru doua seri de exceptie, alaturi de James Lavelle si Lee Burridge . Lavelle a fost in inima underground-ului londonez de mai bine de 14 ani, Burridge invarte platanele de mai mult de un deceniu. In aceasta seara, Lavelle vine pregatit sa testeze noi teritorii ale muzicii dance, dupa un worm-up asigurat de Pagal. Iar maine, Burridge este gata sa satisfaca publicul, dupa un worm-up propus de Livio. (Raluca Grintescu)
STUFSTOCK 2006. Editia din acest an se va desfasura in doua locatii: scena principala, care e conceputa de fapt din doua scene, si pe terasa La Soni. La 1 septembrie, vor canta, incepand cu ora
17:00, Nociv, Zob, E.M.I.L., OCS, Urma, Timpuri Noi, Subscribe, Alternosfera (scena mare) si Fara Zahar, Tapinarii, Doru Stanculescu (la Soni), de la ora 20:00; la 2 septembrie va fi rock greu cu IPR, Altar, Protest Urban, Phoenix (foto), Luna Amara, Gandul Matei (scena mare) si Mahala Rai Band (Soni), iar ultima zi este cu dedicatie ""jazz & blues"" alaturi de Bega Blues band, Vali Racila, Iordache & Friends. Concertele vor fi transmise de TVR, in direct, de la ora 22:00.
PREMIU. Radio 21 iti face cadou un bilet la concertul Robbie Williams de la Viena. Plus transport cu avionul. Plus trei zile cazare. La 18 august ai sansa sa te intalnesti cu artistul caruia, dupa despartirea de Take That, presa si criticii nu ii dadeau nici
o sansa de reusita. Iar acum face stadioane pline in orice colt al lumii! Ca sa castigi biletul la concert, trebuie sa asculti Radio 21, sa suni la concurs, sa raspunzi corect la o intrebare despre cariera lui Robbie Williams si sa ai un dram de noroc la tragerea finala la sorti. (Raluca Grintescu)