Vadit deranjat de anuntul facut de armata israeliana, care a avertizat ca va comite noi atacuri aeriene asupra Beirutului, inclusiv in zonele ocolite pana in prezent, liderul Hezbollah, Hassan Nasrallah, a simtit nevoia sa dea personal replica Israel
Vadit deranjat de anuntul facut de armata israeliana, care a avertizat ca va comite noi atacuri aeriene asupra Beirutului, inclusiv in zonele ocolite pana in prezent, liderul Hezbollah, Hassan Nasrallah, a simtit nevoia sa dea personal replica Israelului.

""TINTA"" TEL-AVIV. In cadrul unei declaratii televizate, Nasrallah a amenintat ca, daca capitala libaneza va fi bombardata, de acelasi ""tratament"" va avea parte si orasul Tel-Aviv. ""Daca ne veti bombarda capitala, si noi vom bombarda capitala entitatii voastre agresive"", a declarat liderul miscarii de gherila, facand aluzie la Tel-Aviv, oras pe care il considera capitala Israelului. Reactia partii adverse nu a intarziat sa apara. Conform France Presse, un inalt responsabil din armata israeliana a declarat ca, in cazul in care Tel-Avivul va fi bombardat, drept raspuns, toata infrastructura Libanului va fi distrusa. (Maria Toader)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.