O firma romano-italiana, Aeromnia, intentioneaza sa construiasca la Vaslui un model de elicopter sport, care poate fi utilizat de diverse institutii. Este vorba despre un aparat de zbor foarte usor, nefolosibil in agricultura, dar potrivit pentru
O firma romano-italiana, Aeromnia, intentioneaza sa construiasca la Vaslui un model de elicopter sport, care poate fi utilizat de diverse institutii.

Este vorba despre un aparat de zbor foarte usor, nefolosibil in agricultura, dar potrivit pentru Politie si alte institutii de profil. ""Din pacate, nu poate fi utilizat in agricultura, deoarece nu suporta o incarcatura de pesticide prea mare"", a spus Francesco Garganese, managerul firmei. Elicopterul se incadreaza in categoria aparatelor de zbor usoare, cu o sarcina totala de 200 kg, si functioneaza pe baza de benzina. (Ana Ionascu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.