Comisia SRI a luat ieri in discutie hotararea CSAT privind desecretizarea dosarelor politicienilor, parerile parlamentarilor fiind impartite. Secretarul comisiei Ion Stan (PSD) si-a exprimat nemultumirea, considerand ""nula si neavenita"" decizia
Comisia SRI a luat ieri in discutie hotararea CSAT privind desecretizarea dosarelor politicienilor, parerile parlamentarilor fiind impartite.

Secretarul comisiei Ion Stan (PSD) si-a exprimat nemultumirea, considerand ""nula si neavenita"" decizia CSAT si a anuntat ca va cere un punct de vedere in acest sens comisiilor juridice. Potrivit lui Stan, CSAT nu avea competenta sa emita o asemenea hotarare prin care este modificat continutul unor legi in vigoare. Seful comisiei, deputatul Radu Stroe, (PNL) a salutat hotararea CSAT, considerand-o perfect legala. El a precizat ca, pentru fiecare institutie guvernamentala in parte, dintre cele care mai gestioneaza arhive ale fostei Securitati, este necesara promovarea in Guvern a unui proiect de hotarare si a unei note de fundamentare. (Carmen Vintila)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.