Student
Varsta: 18 ani Andrei Anghel a castigat doi ani la rand medalia de aur la Olimpiadele Internationale de Fizica: in 2005, la Salamanca, si anul acesta la Singapore. Desi si-ar fi putut continua studiile dupa terminarea Liceului ""Sf.
Student
Varsta: 18 ani Andrei Anghel a castigat doi ani la rand medalia de aur la Olimpiadele Internationale de Fizica: in 2005, la Salamanca, si anul acesta la Singapore. Desi si-ar fi putut continua studiile dupa terminarea Liceului ""Sf. Sava"" la un colegiu de prestigiu din strainatate, Andrei a ales sa ramana in Romania. ""Toti componentii lotului de Fizica, cei care au terminat clasa a XII-a, in afara de Andrei, pleaca sa studieze in strainatate. El a decis sa ramana"", ne-a spus profesorul coordonator al lotului olimpic, Adrian Dafinei. In acest moment, Andrei Anghel este student in primul an la Politehnica din Bucuresti. El a ales sa urmeze Facultatea de Electronica si Telecomunicatii. Pentru rezultatele deosebite obtinute la Olimpiadele de Fizica si pentru alegerea facuta, Jurnalul National il declara pe Andrei Anghel ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.