Dupa ce, in urma cu mai multe zile, l-a catalogat pe managerul general al Stelei, Mihai Stoica, drept un ""magar"", spunand despre acesta si ca ar trebui arestat pentru comportamentul de la Supercupa, presedintele FRF, Mircea Sandu, spune ca a fost g
Dupa ce, in urma cu mai multe zile, l-a catalogat pe managerul general al Stelei, Mihai Stoica, drept un ""magar"", spunand despre acesta si ca ar trebui arestat pentru comportamentul de la Supercupa, presedintele FRF, Mircea Sandu, spune ca a fost gresit inteles.

NEAGA. In emisiunea ""Asculta aici!"", difuzata de postul de radio InfoPro, boss-ul FRF a precizat ca l-a pus la punct pe Stoica, dar nu l-ar fi jignit. ""Nu l-am facut chiar magar, dar am lasat sa se inteleaga ca astfel de atitudini nu au ce cauta intr-o competitie sportiva, iar daca noi ne comportam cum a facut Mihai Stoica si cum o mai fac alti conducatori, vom ajunge la lupte de strada"", a declarat Sandu pe calea undelor. Acesta nu l-a uitat insa pe patronul Gigi Becali, care l-a jignit de mai multe ori pe medicul echipei nationale, Pompiliu Popescu: ""Nu pot fi de acord cu ce face domnul Becali vizavi de arbitrii si de doctorul nationalei. Acesti oameni au facut ani de facultate, iar doctorul a ajutat Clubul Steaua de mai multe ori. Ar trebui sa fie mai atent in declaratii, pentru ca si el are copii acasa. Cine greseste, plateste, dar trebuie sa ne atribuim unul altuia respect, fara nici un fel de rezerve"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.