Restructurarea secretarilor de stat nu a fost discutata ieri in sedinta de guvern, desi saptamana trecuta premierul Tariceanu a decis el insusi cate astfel de posturi trebuie sa dispara din fiecare minister si le daduse ministrilor o saptamana sa-i n
Restructurarea secretarilor de stat nu a fost discutata ieri in sedinta de guvern, desi saptamana trecuta premierul Tariceanu a decis el insusi cate astfel de posturi trebuie sa dispara din fiecare minister si le daduse ministrilor o saptamana sa-i nominalizeze pe cei ce urmau sa plece.

Oana Marinescu, purtatorul de cuvant al Executivului, a precizat ca la inceputul saptamanii viitoare urmeaza sa aiba loc o discutie politica pe aceasta tema, iar decizia privind reducerea numarului de secretari de stat ar putea fi luata in sedinta de guvern de saptamana viitoare. ""Daca propunerile ministrilor nu sunt satisfacatoare, primul-ministru va lua el decizia"", a precizat Marinescu.
Desi nu le-au avut pe ordinea de zi, membrii Guvernului au purtat ieri o noua discutie, ""foarte generala"", pe tema legilor sigurantei nationale. Concluzia: se va tine cont si de propunerile reprezentantilor societatii civile. In plus, Monica Macovei, ministrul Justitiei, a prezentat o analiza comparata a legislatiei privind siguranta nationala din alte tari. Drept urmare, Secretariatul General al Guvernului va trimite din nou ministerelor proiectele de lege, insotite de analiza comparata a justitiei. (Florina Zainescu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.