Dupa trei sezoane petrecute in Turcia, la Bursaspor, ex-stelistul Iulian Miu a revenit in tara. ""La echipa nationala nu ma mai gandesc. Sunt altii mai tineri care au valoare pentru tricoul tricolor"", a explicat fostul international. Fiind liber

Dupa trei sezoane petrecute in Turcia, la Bursaspor, ex-stelistul Iulian Miu a revenit in tara. ""La echipa nationala nu ma mai gandesc.

Sunt altii mai tineri care au valoare pentru tricoul tricolor"", a explicat fostul international. Fiind liber de contract, Miu a fost imediat ofertat de fostul sau coleg de la Steaua, Marius Lacatus.

CONTRA STELEI STA. Fundasul central de 29 de ani a acceptat sa semneze un contract pentru un sezon cu ""Batrana Doamna"". El va ajunge la Arad la sfarsitul acestei saptamani si va intra in programul echipei. Cu toate acestea, Marius Lacatus nu va conta pe serviciile sale in meciul cu Steaua, programat in etapa a treia, la Arad. In schimb, mult trambitatul transfer al lui Osei pare sa fie in impas, ghanezul neajungand nici pana acum la Arad. Astfel, aradenii au decis sa-l transfere de la Matav Sopron pe mijlocasul la inchidere Cristian Munteanu.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.