Selectionata de tineret a Romaniei, pregatita de Emil Sandoi, aflat la primul sau meci pe banca tehnica, va disputa azi o partida de verificare contra Bulgariei. Meciul va incepe la ora 20:00 si se va desfasura pe terenul de la Mogosoaia. PROGRAM.
Selectionata de tineret a Romaniei, pregatita de Emil Sandoi, aflat la primul sau meci pe banca tehnica, va disputa azi o partida de verificare contra Bulgariei. Meciul va incepe la ora 20:00 si se va desfasura pe terenul de la Mogosoaia.

PROGRAM. Aceasta partida amicala este o avanpremiera a primului meci oficial al sezonului in preliminariile CE, cel contra Irlandei de Nord, de la 16 august. In grupele de calificare, Romania face parte din grupa J, alaturi de nord-irlandezi si de reprezentativa Germaniei, pe care o va intalni, in deplasare, la 5 sau la 6 septembrie. Castigatoarele celor 14 grupe vor disputa un play-off, tur-retur la 7/8 octombrie si la 10/11 octombrie.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.