COMENTARIUL SPECIALISTULUI In Campia Romana, dar mai ales in Muntenia si in Podisul Dobrogei, chiar si pe parcursul zilei de vineri, vor fi temperaturi foarte mari, posibil peste 35... 36 de grade. Instabilitatea atmosferica inseamna, in pri

COMENTARIUL SPECIALISTULUI

In Campia Romana, dar mai ales in Muntenia si in Podisul Dobrogei, chiar si pe parcursul zilei de vineri, vor fi temperaturi foarte mari, posibil peste 35... 36 de grade. Instabilitatea atmosferica inseamna, in primul rand, descarcari electrice frecvente, intensificari de vant si cu aspect de vijelie, averse pe arii relativ extinse, mai extinse la deal si la munte, insemnate cantitativ. Sistemul noros care le va aduce vine dinspre centrul Europei, practic de deasupra intinderii de uscat, iar aportul de umezeala dinspre Marea Adriatica si din bazinul central-nordic al Marii Mediterane nu va fi foarte mare, cel putin deocamdata.
(meteorolog Romica Jurca)

AZI IN TARA


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.