Ros-albastrii vor disputa in aceasta seara, de la ora 21:00 (TVR 1), a doua mansa cu ND Gorica. Daca trec de sloveni, Steaua va intalni in turul trei preliminar al Ligii Campionilor pe Standard Liege. Dupa ce campioana a invins cu 2-0 in urma cu o

Ros-albastrii vor disputa in aceasta seara, de la ora 21:00 (TVR 1), a doua mansa cu ND Gorica. Daca trec de sloveni, Steaua va intalni in turul trei preliminar al Ligii Campionilor pe Standard Liege.

Dupa ce campioana a invins cu 2-0 in urma cu o saptamana, in deplasare, antrenorul Cosmin Olaroiu spune ca cea mai mare problema a jucatorilor sai va fi concentrarea. ""Sper sa nu mai avem probleme de acest gen, cum a fost cu Zeleznik sau in primavara, cu Heerenveen. Avem un avantaj de doua goluri la care nu trebuie sa ne gandim. Sa ne gandim ca scorul este 0-0 si ca trebuie sa castigam. Va trebui sa demonstram ca am capatat maturitate si stim sa gestionam un astfel de avantaj"", a spus tehnicianul, adaugand ca slovenii sunt imprevizibili: ""E normal ca Gorica sa spere, dar nu trebuie sa le dam sanse nici macar sa viseze. Ei au mai avut niste rezultate contradictorii in anumite momente. Tin minte ca au batut cu 5-0 pe Copenhaga, in deplasare, asa ca va trebui sa fim atenti si sa castigam. Doar o victorie m-ar multumi in acest meci"".
MENAJARI. Tehnicianul a declarat ca se gandeste sa-i menajaze pe Petre Marin si Paraschiv, jucatori care au fost sanctionati cu cartonase galbene in tur si care ar fi automat suspendati pentru un meci daca ar mai primi un avertisment.
RADOI. Antrenorul stelist a mai spus ieri ca Mirel Radoi, operat la menisc, ar putea reveni pe teren cel mai devreme peste o luna. ""Radoi incepe recuperarea si, in functie de cum vor evolua lucrurile, ar putea reveni mai devreme decat se prevedea. Nu exista o data certa, insa nu mai putin de o luna"", a explicat tehnicianul. Olaroiu l-a contrazis apoi pe medicul echipei nationale, care spusese ca Radoi va sta patru luni deoarece nu i-a ascultat sfatul de a se opera acum doi ani. ""De ce a fost suspendat atunci Radoi de la nationala daca se stia ca este accidentat? Acum se spune ca avea probleme, dar atunci au spus ca n-are nimic. Radoi este mult mai important pentru Steaua decat pentru echipa nationala"", a incheiat Oli.

ECHIPE


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.