Votca pentru Madonna Personalul de la Millennium Stadium din Cardiff, unde Madonna a sustinut un concert, a fost surprins cand aceasta a cerut o sticla de votca. Mirarea a fost insa si mai mare atunci cand ""material girl"" le-a ex

Votca pentru Madonna

Personalul de la Millennium Stadium din Cardiff, unde Madonna a sustinut un concert, a fost surprins cand aceasta a cerut o sticla de votca. Mirarea a fost insa si mai mare atunci cand ""material girl"" le-a explicat ca va folosi ""taria"" pentru a scoate niste pete de transpiratie de pe tinutele de scena. Concertul de pe Millennium Stadium a fost primul din turneul mondial pe care il incepe Madonna, pretul unui bilet variind intre 55 si 160 de lire sterline. Costul i-a cam speriat pe unii galezi, care l-au considerat mult prea ridicat: ""Este multimilionara si fanii au facut-o bogata"".

Chitara lui McCartney, 600.000 de dolari

Chitara pe care Sir Paul McCartney a invatat sa cante a fost vanduta cu 330.000 de lire sterline (600.000 de dolari) la o licitatie organizata de Abbey Road Studios din Londra. Fostul proprietar, Ian James, prieten din copilarie cu McCartney, a declarat ca ex-beatles-ul a invatat primele acorduri pe acest instrument. Lucru confirmat de Sir Paul insusi intr-un ""certificat de autenticitate"": ""Chitara care apartine vechiului meu prieten Ian James a fost prima pe care am tinut-o in brate. Pe ea am invatat si primele acorduri, in casa lui din Liverpool, Strada Elswich nr. 43"".

Pamela, mireasa in bikini, din nou

Imediat ce au depus juramintele si au semnat contractul prenuptial, mireasa Pamela Anderson si mirele Kid Rock au renuntat la haine si au ramas doar in costumele de baie. Nu de alta, dar fericitul eveniment a avut loc pe un iaht, in St. Tropez. N-ar fi totusi pentru prima oara cand Pamela demonstreaza ca nu face parte din categoria ""mireselor sfioase"". In urma cu cativa ani, fosta Baywatch s-a casatorit, tot in bikini, cu Tommy Lee. In alta ordine de idei, se pare ca oficierea relatiei celor doi nu este legala. ""Pentru a te casatori la St. Tropez trebuie sa fi locuit aici de cel putin o luna"", a declarat purtatorul de cuvant al primariei locale.

Meg Ryan se muta in Massachusetts
Actrita Meg Ryan planuieste sa paraseasca Hollywoodul pentru a se dedica exclusiv cresterii fetitei sale pe care a adoptat-o. In acest sens, starul a cumparat o casa cu 12 camere in valoare de 7 milioane de dolari pe Insula Chappaquiddick Island, Massachusetts. ""Meg crede ca in viata exista si altceva in afara de filme"", a declarat pentru National Enquirer un apropiat al actritei.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.