In a doua jumatate a lunii august, Bucurestiul va gazdui prima editie a unui festival latino in Romania, cu participarea unor mari vedete internationale ale genului. Concertele, demonstratiile si cursurile de dans vor avea loc in aer liber, in comple

In a doua jumatate a lunii august, Bucurestiul va gazdui prima editie a unui festival latino in Romania, cu participarea unor mari vedete internationale ale genului. Concertele, demonstratiile si cursurile de dans vor avea loc in aer liber, in complexul Anador din Str. Vasile Lascar 216.

In cele trei zile vor avea loc workshop-uri, cu demonstratii si cursuri de dans, petreceri VIP, concerte si DJ. Cei care vor sa fie prezenti la acest festival trebuie sa obtina permisul de acces, pass-ul standard este 50 de euro si e valabil pentru toate evenimentele, de dimineata pana noaptea. Pass-urile se pot procura de la, www.latino.ro; Rithmo Caliente 0724-69.16.43, www.salsagalaxy.com; www.salsa-romania.com; ana.rumbera@salsa-romania.com sau 0746/22.77.95. Festivalul se deschide vineri (18 august), la ora 20:00, cu un concert Haila (Cuba), urmat de un VIP Party cu DJ Mikael & DJ Cubanito (Romania). Sambata, incepand de la ora 10:30, incep worksop-uri sustinute de scoli de dans din Romania (Salsa Friends & Family, Salsa Galaxy) si faimosul cuplu Luis Vasquez & Melissa Fernandez (SUA). Dupa-amiaza alte scoli de la noi (Salsa Cubana Dance, Wilmark Academia de Baile) si Luis & Melissa. Seara e deschisa de DJ Mikael & DJ Cubanito, Special dance show cu Luis & Melissa si concert Mandinga - la orquestra de salsa. Duminica au loc workshop-uri cu Wilmark Rizzo Hernandez, Ana Maria Epure, de la Rithmo Caliente, Salsa Friends & Family, Salsa Galaxy si inepuizabilii Luis & Melissa, iar seara, show Chicanos si VIP Party.

NUMARUL 1


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.