MARTURISIRI. In numarul de august al revistei Tango veti afla marturisirile socante ale unor vedete precum Razvan Ciobanu, Corina Danila si Oreste. Corina vorbeste despre fostii ei iubiti, afirmand ca Peter Imre a ajuns cunoscut gratie relatiei pe care au avut-o, iar Oreste face bilantul relatiilor sale extraconjugale. Cat il priveste pe designerul Razvan Ciobanu, acesta declara ca nu s-a sfiit niciodata sa marturiseasca faptul ca e homosexual. Veti afla cum, in copilarie, el prefera mai degraba sa se joace cu papusile decat cu masinutele. (S.E.)
FESTIVAL. Animal X si Pacha Man sunt invitati de onoare ai festivalului de muzica urbana Zaragoza Global, ce se va desfasura in orasul spaniol Zaragoza. La 1 septembrie, Pacha Man va sustine timp de 90 de minute un recital live de reggae/rap, iar baietii de la Animal X vor urca pe scena in noua formula (de sase), in recitalul lor fiind incluse toate hiturile
trupei. Cum la 5 septembrie Vierme implineste 23 de ani, colegii sai de trupa si-au propus sa-l sarbatoreasca la Madrid. (S.E.)