Mai sexi si mai talentata ca niciodata, Beyonce se afla din nou alaturi de partenerul ei ""de-o viata"", Jay-Z, intr-o piesa extrem de ""hot"". Duetul lor promite sa fie una dintre cele mai interesante colaborari ale acestei veri, cu atat mai mult cu

Mai sexi si mai talentata ca niciodata, Beyonce se afla din nou alaturi de partenerul ei ""de-o viata"", Jay-Z, intr-o piesa extrem de ""hot"". Duetul lor promite sa fie una dintre cele mai interesante colaborari ale acestei veri, cu atat mai mult cu cat videoclipul ni-i dezvaluie pe cei doi protagonisti in ipostaze care invita imaginatia la visare.

EXOTIC. Mai mult, outfit-urile pe care Beyonce le afiseaza nu sunt deloc ""dejà-vu"", in schimb locatiile in care focoasa cantareata isi etaleaza noile scheme de dans sunt de-a dreptul exotice. Piesa ""Dejà-vu"" este un viitor succes pentru tanara care implineste, la 4 septembrie, 25 de ani. Data nu este deloc intamplatoare pentru Ra€™na€™B-ul contemporan, pentru ca tot atunci Beyonce isi va lansa noul album, ""Ba€™Day"", la a carui productie au colaborat nume sonore precum Rich Harrison, Sean Garrett, The Neptunes sau Swizz Beatz.
Noua aparitie discografica reprezinta totodata cel de-al doilea album al artistei, dupa debutul ei solo din 2003. Atunci, ""Dangerously in Love"" a fost o adevarata revelatie pentru critici si public, primind in 2004 nu mai putin de 5 premii Grammy, dintre care se remarca distinctiile ""Cel mai bun album R&B contemporan"" si ""Cel mai bun cantec R & B"" pentru piesa ""Crazy in Love"". Albumul ""Dangerously in Love"" si piesa ""Crazy in Love"" au marcat un nou record pentru istoria clasamentelor americane si britanice, atingand simultan locul unu atat in SUA, cat si in Marea Britanie, lucru care nu se mai petrecuse din 1983.

PRESTIGIU. Beyonce a devenit cunoscuta la nivel mondial ca fondatoare a supergrupului feminin Destinya€™s Child, ale carui hit-uri, compuse chiar de ea, au generat vanzari de peste 33 de milioane de exemplare in intreaga lume. In 2001, artista a devenit prima femeie de culoare care a primit vreodata prestigiosul premiu ASCAP (American Society of Composers, Authors and Publishers), fiind numita Compozitoarea Pop a Anului.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.