Se incheie un an bun din viata ei. A fost implicata in actiuni caritabile, a realizat filme documentare, a jucat in doua lungmetraje, a fost numita cea mai populara femeie din Romania in 2005. Mihaela Radulescu implineste maine 37 de ani. ""Am n
Se incheie un an bun din viata ei. A fost implicata in actiuni caritabile, a realizat filme documentare, a jucat in doua lungmetraje, a fost numita cea mai populara femeie din Romania in 2005. Mihaela Radulescu implineste maine 37 de ani. ""Am nevoie sa zbor, nu sa merg la pas""
""Cine sunt eu ?... O femeie implinita, care a avut parte de noroc, dar care a si stiut cum sa-l exploateze, o mama fericita care e in vacanta cu copilul, o sotie iubita si un om ceva mai cunoscut decat altii, datorita meseriei. In rest, un om normal, care n-a uitat nici o clipa de unde vine, ce drum a parcurs si care stie mereu incotro vrea s-o ia... Sunt o persoana rezonabila, nu ma las coplesita de personalitatea nimanui, nici macar de-a mea. Esecurile ma descurajeaza doar pe termen foarte scurt. Sunt prea ambitioasa si optimista ca sa ma declar invinsa si sa stau sa-mi ling ranile. Mai bine le pansez si merg mai departe. Depresiile, lamentarile, renuntarile nu fac parte din codul meu genetic. Imi place echilibrul, din toate punctele de vedere. Doar in anumite privinte imi place adrenalina si riscul. Adica numai atunci cand merg cu motocicleta, fac salturi cu parasuta sau practic alte sporturi periculoase. In acest moment am mai multe dorinte si planuri, decat vise. Mai vreau un copil, vreau sa regizez filme de lung metraj, sa produc si alte emisiuni, sa mentin succesul «Duminicii in familie», sa fac filme documentare, sa continuu sa ajut oamenii necajiti prin fundatia mea caritabila «Gala»... «Proiectul» in care ma implic acum cel mai mult este cel de... mama, pentru ca-mi petrec tot timpul cu fiul meu, Ayan, care a implinit la 1 august 2 ani. Ma concentrez doar pe ziua lui, pentru ca e prima aniversare pe care o va intelege si de care se va bucura. Ziua mea va trece neobservata. Ayan e bucuria mea. Pentru el am renuntat vara asta la emisiuni. Tin legatura cu cei din echipa mea, cu care lucrez la noi idei pentru emisiunea pe care o vom relua din toamna. Voi face schimbari si la emisiunea pe care o realizez la Radio Guerrilla. La sfarsitul lui august voi fi in America, unde voi juca primul meu rol intr-un film american si ma pregatesc de pe-acum pentru a face la anul primul meu film de lungmetraj ca regizor. Scriu o rubrica lunara in revista Elle, asa ca timpul meu e bine structurat, dar in asa fel incat cel mai important loc, si cel mai cuprinzator, sa-l ocupe Ayan. Eu am zis intotdeauna ca o femeie poate excela in ambele privinte, atat in cariera, cat si in familie, daca se dedica total in cele doua directii si nu se risipeste in actiuni inutile. Nu cred ca o femeie fara cariera e o mama mai buna decat mine. Suntem la fel de bune, doar ca avem o harta diferita a vietii si alt tip de combustibil. «Cifra mea octanica» e foarte mare, pentru ca vreau cat mai multe de la viata si am nevoie sa zbor, nu sa merg la pas...""


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.