Emanuel Osei, mijlocasul lui Livorno, a ajuns la o intelegere rapida cu UTA, insa din momentul in care a batut palma cu aradenii este de negasit. Osei este ba in Italia, ba la Ambasada Romaniei din Nigeria, ba la Consulatul italian din Ghana, ba nu r
Emanuel Osei, mijlocasul lui Livorno, a ajuns la o intelegere rapida cu UTA, insa din momentul in care a batut palma cu aradenii este de negasit. Osei este ba in Italia, ba la Ambasada Romaniei din Nigeria, ba la Consulatul italian din Ghana, ba nu raspunde la telefon.
La sfarsitul saptamanii trecute, ghanezul i-a anuntat pe cei de la UTA ca este chiar la ambasada Italiei. O zi mai tarziu, le-a telefonat celor de la UTA ca luni va fi la Milano, de unde se va ocupa de cartea verde pentru UTA si de viza pentru Romania. ASTEPTARE. Ieri, cand Osei ar fi trebuit sa porneasca spre Arad, le-a comunicat iar celor de la UTA ca asteapta inca sa poata intra in Italia, desi aradenii il asteptau deja la avion! Sandu Ion, finantatorul lui UTA, este disperat. Sustine ca a auzit despre neseriozitatea mijlocasului, care a trecut si pe la Poli, dar ca are nevoie de el. ""Poate Osei va ajunge marti la Milano. In cazul lui nu poti fi sigur de nimic. Oricum, nu renuntam la aducerea lui. In acest moment nu avem cum sa gasim alt mijlocas mai bun decat el. Marius Lacatus il doreste si tot il vom aduce la Arad"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.