Standard, probabila adversara a Stelei in turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, a inceput sezonul cu stangul. Formatia din Liege a pierdut in prima etapa de campionat, iar jucatorii dau vina unii pe altii.

Standard Liege s-a impiedicat inca de la primul pas in noul sezon. Posibila adversara a Stelei in turul 3 preliminar al Ligii Campionilor a debutat cu un esec in editia 2006-2007 a campionatului belgian, fiind invinsa, 1-2, pe terenul lui Lokeren. Karel Geraerts a marcat unicul gol al lui Standard, in minutul 27, dupa ce coechipierul sau Kovalenko deschisese scorul in urma unui autogol, in primul sfert de ora al jocului. Inainte de pauza, Overmeire a punctat decisiv pentru Lokeren.
INCAPABILI. Aflat la primul meci pe banca tehnica a formatiei din Liege, antrenorul Johan Boskamp nu a fost in masura sa gestioneze situatia, lucru evident si pentru presa belgiana. ""Standard a ratat startul. Dominati si incapabili sa creeze pericol, fotbalistii din Liege au aratat ca sunt departe de a fi pregatiti de lupta"", apreciaza cotidianul La Derniere Heure. In plus, au aparut si disputele intre jucatori. Mijlocasul Karel Geraerts nu a ezitat sa-si critice coechipeirii nou-veniti, pe care i-a acuzat ca nu au dat randament in partida cu Lokeren. Antrenorul Johan Boskamp a trimis pe teren urmatorii jucatori: Renard - Deflandre, R. Costa, Sarr, Matias - Dembele (Dupre a€™83), Rapaici, Geraerts, Defour - Jovanovici (Bouchouari a€™66) - Kovalenko.
TURUL 3. Daca va trece de ND Gorica, Steaua va juca impotriva lui Standard la 9 august, pe Stadionul Sclessin, ora 21:30. Returul va avea loc pe ""Lia Manoliu"", la Bucuresti. Belgienii au stabilit deja preturile biletelor pentru prima mansa din turul 3 preliminar, precizand ca tichetele se pot rezerva si prin fax sau pe internet. Suporterii Stelei ar urma sa ocupe trei sectoare la peluza a doua, unde costul unui bilet este de 20-25 de euro.

SPIONAJ