""Desteapta-te Rockule!"" Pe www.radio3net.ro poti vota cele mai indragite melodii rock din toate timpurile, cantece care vor fi incluse pe un album de colectie. Printre preferatii publicului se numara si trupa Sfinx, cea care ne-a cantat ""Int
""Desteapta-te Rockule!"" Pe www.radio3net.ro poti vota cele mai indragite melodii rock din toate timpurile, cantece care vor fi incluse pe un album de colectie.

Printre preferatii publicului se numara si trupa Sfinx, cea care ne-a cantat ""Intr-un cer violet"". ""O superclasa de muzicieni"", spun internautii. ""Onoare muncii neobositului Misu Cernea, care tine flacara nestinsa de atata vreme a grupului de adevarati artisti si profesori de muzica. Sa ne traiesti o mie de ani, Misu, prietene, si sa ramai inconjurat de valorile pe care le ai. Respect total."" ""Sunt mandru ca am crescut impreuna cu acest gen de muzica. Credeam ca nu o sa o mai aud niciodata. Ne intoarce in timp, cand eram tineri si fericiti."" ""Dan Aldea, muzician polivalent, tehnica desavarsita si profesionist adevarat. Datorita lui, Sfinx-ul a fost o formatie intelectuala. Nimeni nu i-a putut ajunge din urma. E greu sa tii pasul cu Aldea"", spun admiratorii trupei. Puteti vota pana la 1 decembrie 2006. (Catalina Iancu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.