Bancher
Varsta: 56 de ani Misu Negritoiu preia astazi pozitiile de director general al ING Bank Romania si de presedinte al Comitetului pe Tara al ING Romania, care include compania ING Asigurari de Viata. Negritoiu lucreaza de aproape zece a
Bancher
Varsta: 56 de ani Misu Negritoiu preia astazi pozitiile de director general al ING Bank Romania si de presedinte al Comitetului pe Tara al ING Romania, care include compania ING Asigurari de Viata. Negritoiu lucreaza de aproape zece ani la ING. In ultimii sase ani a detinut pozitia de director general adjunct al bancii. Inainte de 1990, Negritoiu a lucrat in comertul exterior, cu misiuni temporare la New York si Los Angeles. Intre 1992-1993 a fost ministru de stat pe problemele economice in Guvernul Vacaroiu, dupa care s-a mutat la Cotroceni, unde a detinut functia de consilier al presedintelui Iliescu. Pentru ca a devenit numarul 1 in conducerea executiva a unei mari banci cu actionariat majoritar strain, Jurnalul National il declara pe Misu Negritoiu ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.