La instalarea pe banca Argesului, Giuseppe Giannini a promis ca va juca ofensiv. Dupa zece minute de acalmie, Daniel Rednic a luat o actiune pe cont propriu, a driblat tot ce i-a iesit in cale si a deschis scorul cu un balon trimis plasat pe langa Mu
La instalarea pe banca Argesului, Giuseppe Giannini a promis ca va juca ofensiv. Dupa zece minute de acalmie, Daniel Rednic a luat o actiune pe cont propriu, a driblat tot ce i-a iesit in cale si a deschis scorul cu un balon trimis plasat pe langa Multescu.

CATENACCIO. Retrasi in aparare, pitestenii le-au permis gazdelor sa revina in meci, dar ""minerul"" Marinica a primit cartonasul rosu, eliminand orice sansa a gazdelor de a mai spera la victorie. De altfel, oaspetii ar fi putut majora scorul daca Tanasa nu se juca cu o ocazie rarisima. Si cum cosmarul trebuia sa fie complet pentru Jiul, finalul meciului le-a prins pe gazde in noua jucatori, Adrian Ilie fiind trimis la vestiare pentru doua galbene. ""Sunt nemultumit de rezultat, dar cred ca diferenta a fost facuta de duelurile individuale, care au fost castigate, in marea lor majoritate, de pitesteni. Consider ca victoria Argesului este meritata"", a spus antrenorul Jiului, Florin Marin.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.