Desi la 2-0 au ratat mai multe ocazii de a se desprinde definitiv, ""alb-rosiii"" au sfarsit meciul masati in propriul careu, din defensiva fiind eliminat Pulhac, care a facut un hent gratuit. ""Vom incerca sa jucam cat mai ofensiv"", a declar

Desi la 2-0 au ratat mai multe ocazii de a se desprinde definitiv, ""alb-rosiii"" au sfarsit meciul masati in propriul careu, din defensiva fiind eliminat Pulhac, care a facut un hent gratuit.

""Vom incerca sa jucam cat mai ofensiv"", a declarat in urma cu cateva zile antrenorul dinamovist Mircea Rednic. Cel putin in prima repriza, precum si in debutul celei de-a doua, afirmatia tehnicianului a avut acoperire deplina.
REPEDE. Dupa numai 24 de minute, ""cainii rosii"" conduceau deja relaxat cu 2-0, dupa golurile frumoase reusite de Adrian Cristea si Catalin Munteanu, iar meciul parea un amical de vacanta pentru formatia din Soseaua Stefan cel Mare. Treptat, ""bancarii"" au impins meciul spre poarte mereu ezitantului Moss, culminand cu penalty-ul provocat de Pulhac printr-un hent, fundasul fiind eliminat pentru cumul de cartonase. Scorul a ramas 2-1 pentru Dinamo dupa ce Panc a transformat, dar ""alb-rosiii"" au terminat meciul facand zid in fata propriei porti. ""Cred ca un egal ar fi fost mai echitabil. Dinamo a dominat categoric in prima parte, dar repriza secunda ne-a apartinut"", a declarat dupa meci antrenorul lui FC National, Marin Duna, acesta fiind contrazis de Mircea Rednic. ""E adevarat ca am avut emotii pe final, dar sa nu se uite ca, la 2-0 pentru noi, am ratat cel putin trei ocazii uriase sa ne distantam"".

REZERVA ABSENTA DE LA MECI


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.