COLECTIE DE ELECTROCASNICE DIN ALUMINIU ELOXAT In ceea ce priveste bucataria, tendinta care se inregistreaza este aceea de a se transforma intr-un spatiu propice mai multor activitati sociale. De aceea, modul in care aparatele electrocasnice arata

COLECTIE DE ELECTROCASNICE DIN ALUMINIU ELOXAT

In ceea ce priveste bucataria, tendinta care se inregistreaza este aceea de a se transforma intr-un spatiu propice mai multor activitati sociale. De aceea, modul in care aparatele electrocasnice arata devine din ce in ce mai important.
Studii de piata realizate in scopul descoperirii preferintelor consumatorilor au dezvaluit aprecierea deosebita acordata aparatelor pentru gatit cu design atractiv. Astfel se prefera ca aparatele sa fie expuse in bucatarie si nu ascunse prin dulapuri.
In ceea ce priveste comportamentul consumatorilor, cercetarile de piata efectuate au aratat inclinatia din ce in ce mai vadita catre un stil de viata sanatos, cu o alimentatie naturista bazata din ce in ce mai mult pe fructe si legume. In acelasi timp, consumatorii pretuiesc foarte mult timpul liber si in consecinta isi doresc electrocasnice foarte performante.
Incercand sa raspunda acestor trei mari directii exprimate de consumatori, Philips propune o gama de aparate electrocasnice din aluminiu eloxat - un material ingenios, rezistent la coroziune, zgarieturi si la amprentele digitale. In afara de estetica deosebita, aluminiul eloxat este si un material foarte usor si rezistent. Colectia include storcator de fructe, blender, prajitor de paine si fierbator.

CONSULTANTA GRATUITA PE PROBLEME DE AMENAJARE

O initiativa interesanta care vine in sprijinul tuturor celor care se pregatesc de constructii sau renovari vine din partea Sphera Building Center. Astfel, in fiecare ultima sambata a unei luni puteti primi consultanta gratuita din partea unor profesionisti precum: un arhitect, un inginer structurist, un avocat, un consultant financiar pe probeme de credite imobiliare, ipotecare si un reprezentant al Ligii Habitat.
Consultanta oferita de Liga Habitat va fi pe probleme legate de functionarea asociatiilor de proprietari. Pentru ca solutiile oferite de profesionisti sa fie cat mai eficiente, adaptate la problemele dumneavoastra, este recomandat sa veniti si cu planul proiectului.
Participarea este gratuita si se face doar pe baza unei confirmari la tel: 0724.343.257 - Cristina Moldoveanu sau la 319.07.71./72 - Informatii Sphera Building Center.

AJUTOARE DE NADEJDE DE LA AJAX
Gospodinele au acum la indemana inca doua ajutoare de nadejde care sa le faca viata mai usoara. Este vorba despre cele mai noi produse din gama Ajax Professional: Ajax Double Power si Ajax Ultra Degreaser. La Ajax Professional Double Power apelati pentru indepartarea calcarului, murdariei si depunerilor de pe instalatiile sanitare, cada, robinet sau cabina de dus! In plus actioneaza eficient si asupra petelor de rugina.
Pe Ajax Professional Ultra Degreaser il folositi pentru curatarea bucatariei. In plus, Ultra Degreaser are si alte intrebuintari. Astfel poate fi folosit pentru indepartarea uleiurilor industriale (poate fi utilizat si pentru curatarea masinii) si curata praful depus pe gratarul ventilatoarelor, mobilierul de gradina sau jaluzele. Si tesaturile textile pot fi curatate cu acesta. Se pulverizeaza pe pata Ajax Ultra Degreaser, se lasa sa actioneze cateva minute, dupa care se poate spala in masina de spalat impreuna cu celelalte tesaturi.

FRIGIDERUL, CA EXPRESIE A STILULUI INTR-O CASA

""Pielea care imbraca frigiderul reprezinta
o extensie
a interactiunii cu touch-screen-ul.""
Kim Lim,
creatorul
modelului
Black leather Screenfridge


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.