Aproape 5.000 de spectatori au venit sa vada la lucru noua echipa a Stiintei la revenirea in prima liga. Din pacate, seceta din atmosfera s-a inregistrat si pe tabela de marcaj, care la finalul meciului arata neschimbata. Valul de caldura
Aproape 5.000 de spectatori au venit sa vada la lucru noua echipa a Stiintei la revenirea in prima liga. Din pacate, seceta din atmosfera s-a inregistrat si pe tabela de marcaj, care la finalul meciului arata neschimbata. Valul de caldura care s-a abatut asupra Craiovei a avut repercusiuni negative asupra jucatorilor. Temperatura de 40 de grade, inregistrata la nivelul solului, l-a facut pe ""centralul"" Tudor sa opreasca meciul in dese randuri, pentru hidratare. ANOST. Visul patronului Adrian Mititelu de a juca in Cupa UEFA pare lovit de nulitate atunci cand ii vezi la lucru pe cei care ar trebui sa fie artizanii acestei performante. Un joc dezlanat, fara nici un orizont, foarte mult trac a aratat echipa lui Ovidiu Stanga in meciul cu Vasluiul. De altfel, tehnicianul oltean nu a vrut sa faca nici o declaratie dupa meci, fiind extrem de suparat. Acesta nici nu a fost prezent la conferinta de presa, in locul sau venind vicepresedintele Silvian Cristescu. Adrian Mititelu parea si el afectat de rezultatul final, dar a avut puterea sa declare ca spera in continuare. ""Nu am cum sa fiu multumit de rezultat, inca nu jucam asa cum trebuie, cu toate ca in unele momente ale jocului ne-am apropiat de ceea ce asteptam de la echipa. Puteam sa castigam, la fel de bine puteam sa pierdem, insa inima imi spune ca vom face un rezultat bun la Bucuresti, cu Steaua"", a spus Mititelu. ACUZE. Antrenorul vasluienilor, Gheorge Multescu, s-a aratat extrem de nemultumit de ora de desfasurare a partidei, aruncand vina in curtea televiziunii care a transmis partida. ""Este inuman sa programezi o partida la aceasta ora, sa joci pe o asemenea caldura sufocanta. Acesti copii care au jucat nu puteau face mai mult, iar spectacolul a avut de suferit, in repriza secunda neexistand nici o ocazie de gol. Sunt multumit si cu un punct, nu puteam spera la mai mult, in conditiile in care varfurile noastre au fost inexistente"", a declarat Multescu. NEREUSITA
""Nu am reusit ceea ce ne-am propus, sa debutam cu victorie in campionat. Nu stiu care au fost cauzele, poate tracul tinerilor nostri jucatori, poate caldura. Trebuie sa ne revenim cat mai repede posibil""
Silvian Cristescu
vicepresedinte ""U"" Craiova REGRET
""Imi pare rau de suporterii nostri, dar nu am putut mai mult. Aveam impresia la un moment dat ca ma sufoc, atat de cald imi era. La fel au patit si colegii mei, nu mai aveau vlaga in ei. A fost groaznic""
Mircea Bornescu
portar ""U"" Craiova


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.