Desi initial a spus ca nu ofera mai mult de 500.000 de euro pe Mazilu, patronul Stelei, Gigi Becali, a plusat pana la 1,2 milioane euro, insa Rapidul incearca sa-l sufle la potou pe golgeterul sezonului trecut. Retrogradata in Liga 2 din cauza

Desi initial a spus ca nu ofera mai mult de 500.000 de euro pe Mazilu, patronul Stelei, Gigi Becali, a plusat pana la 1,2 milioane euro,
insa Rapidul incearca sa-l sufle la potou pe golgeterul sezonului trecut.

Retrogradata in Liga 2 din cauza problemelor financiare, mari datorii catre statul roman, motiv pentru care i-a fost retrasa licenta, Sportul Studentesc va pierde aproape sigur mai multi titulari. Primul pe lista este Ionut Mazilu, dorit de Steaua si de Rapid.
COPROPRIETATE? Stelistii si-au exprimat dorinta de a-l transfera pe atacant inca de acum o luna, insa pretul cerut de Vasile Siman, 3 milioane de euro, a fost considerat prea mare. Acum, dupa retrogradarea la masa verde a gruparii din Regie, este de asteptat ca tanarul international sa se transfere la o echipa de top. ""Nu dau mai mult de 500.000 de euro pe Mazilu"", spunea patronul Stelei, Gigi Becali, insa acum a mai plusat pana la 1,2 milioane.
Totusi, rivalii din Giulesti par mult mai aproape de Mazilu, surse din club sustinand ca Siman si George Copos s-au inteles deja, iar golgeterul sezonului trecut va trece la Rapid si va fi detinut in coproprietate cu Sportul. ""Eu il doresc mult pe Mazilu, dar stiu ca este prea scump"", spunea antrenorul Razvan Lucescu, acesta insistand pentru aducerea a inca unui atacant.
OFERTE. Exceptand interesul Stelei si al Rapidului, pentru Mazilu s-au mai interesat si alte formatii din strainatate. Este vorba despre doua grupari din Rusia si una din Franta, Vasile Siman fiind tentat sa dea curs uneia dintre ele, in situatia in care va accepta pretul de trei milioane de euro. De asemenea, Tibi Balan poate pleca la Rapid, avand acceptul clubului, mai ales ca mijlocasul este in coproprietate. Un alt ""student"", Dacian Varga, se afla in vizorul lui Dinamo, antrenorul Mircea Rednic dorindu-si in continuare un jucator de banda stanga. Oficial insa, ""cainii"" neaga interesul pentru Varga, sustinand ca lotul nu va mai suferi modificari. ""Nu ne intereseaza nici un jucator de la Sportul"", a declarat unul dintre actionari, Vasile Turcu.

SICHITIU RAMANE


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.