Rezultatul a fost influentat de arbitraj. Corpodean a dictat eronat fault in atac, la o semnalizare de la margine, intr-o faza in care Oprita scapase singur, in timp ce asistentul Ionel Popa a vazut un ofsaid inexistent la Nicolita, aflat in situat

Rezultatul a fost influentat de arbitraj. Corpodean a dictat eronat fault in atac, la o semnalizare de la
margine, intr-o faza in care Oprita scapase singur, in timp ce asistentul Ionel Popa a vazut un ofsaid inexistent la Nicolita, aflat in situatie clara de a marca.

Primul derby al noului sezon s-a terminat nedecis, 0-0, insa ambele tabere au acuzat prestatia brigazii de arbitri. Daca timisorenii nu prea au temei, stelistii pot incrimina cel putin doua faze in care puteau inscrie.
GRESELI. Desi nu a fost prezent la meciul de la Timisoara, patronul Stelei, Gigi Becali, a urmarit partida la televizor si a fost deranjat de maniera de arbitraj. ""Corpodean a arbitrat foarte bine, insa vad ca acum gresesc asistentii. O sa am eu grija de toti"", a declarat Becali. Acesta se refera la doua faze. Prima, petrecuta in minutul 32, atunci cand Nicolita, aflat intr-o situatie clara de gol, a fost semnalizat eronat in ofsaid de asistentul Ionel Popa. A doua pe final, in minutul 81 Oprita a scapat singur spre poarta lui Marius Popa, insa ""centralul"" Corpodean a oprit faza, dupa ce celalalt asistent, Cristian Nica, i-a indicat gresit un fault in atac asupra lui McKain. Totusi, Corpodean, plasat destul de bine, ar fi putut trece peste semnalizarea colegului sau. La randul lor, timisorenii acuza, dar o fac voalat. ""Reactiile mele din timpul meciului spun totul despre arbitraj"", a declarat antrenorul Sorin Cartu, care a avut mai multe iesiri nervoase pe parcursul jocului.

BATAI DE STRADA


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.