In preliminariile Champions League, HCM Constanta va da piept cu italienii de la Pallamano Conversano. Daca trec de ei, ""marinarii"" vor juca in grupele competitiei alaturi de nume grele. Presedintele Ali Nurhan este convins ca experienta acumulata
In preliminariile Champions League, HCM Constanta va da piept cu italienii de la Pallamano Conversano. Daca trec de ei, ""marinarii"" vor juca in grupele competitiei alaturi de nume grele. Presedintele Ali Nurhan este convins ca experienta acumulata in cupele europene reprezinta atuul HCM-ului

Omer Aihan a parasit Constanta. Cu toate acestea, conducerea clubului de pe litoral a reusit sa il aduca pe Ljubomir Obradovic. Un sarb, ""doctor in handbal"", care are in palmares un titlu de campion mondial la tineret.
SANSE. ""Suntem mai puternici ca niciodata. Cu cinci sarbi in lot si cu ceilalti romani de mare valoare putem sa trecem de grupele Ligii Campionilor. Este un vis, ar fi o premiera pentru handbalul romanesc, si speram sa il transformam in realitate"", spune presedinte Ali Nurhan. Daca trece de italienii de la Pallamano Conversano, HCM Constanta va fi plasata in Grupa E, alaturi de Kiel (Germania), Gudme (Danemarca) si Karvina (Cehia). Nurhan este destul de multumit de ceea ce i-au rezervat sortii la a doua prezenta in Liga Campionilor: ""Doar Kiel poate spune ca ar cam avea primul loc acontat. Pentru locul doi ne vom bate noi si danezii. De cehi nu stiu nimic, nu am auzit de ei!"". Nurhan are si o explicatie pentru visul sau. ""Acum doi ani am avut adversari precum Barcelona sau PIC Szeged. Echipe de mare valoare. Insa nu aveam experienta. Intre timp am jucat o semifinala de Cupa Cupelor, am aratat ca am facut saltul spre elita europeana. Vrem mai mult in acest sezon.""
HOPUL. Ca sa ajunga la ""masa bogatilor"", marinarii trebuie sa treaca de hopul numit Pallmano Conversano, din Italia. O echipa care vine dintr-o tara fara traditie in acest sport, dar care vrea sa dea lovitura. ""E un adversar facil, chiar daca il au in echipa pe romanul Petru Pop, precum si un argentinian si un ceh. Sincer, voiam sa pic cu echipe mult mai tari acum, precum Steaua Rosie Belgrad sau norvegienii de la Sandefjord. Nu avem voie sa ne impiedicam de italieni"", a concluzionat Ali Nurhan. Cele doua partide cu Pallamano sunt programate pe 2/3 septembrie la Constanta, respectiv 9/10 septembrie la Conversano.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.