Adrian Mutu a marcat golurile care au adus victoria Fiorentinei in meciul amical de sambata, cu Aris Salonic, scor 2-0. Atacantul roman a inscris in minutele 28 si 62, fiind inlocuit trei minute mai tarziu, in aplauzele spectatorilor. Portarul Bo
Adrian Mutu a marcat golurile care au adus victoria Fiorentinei in meciul amical de sambata, cu Aris Salonic, scor 2-0. Atacantul roman a inscris in minutele 28 si 62, fiind inlocuit trei minute mai tarziu, in aplauzele spectatorilor.

Portarul Bogdan Lobont a jucat din minutul 50, cand a intrat in locul titularului Sebastien Frey. ""Ne doream sa facem un meci bun si sa castigam. Pregatirea noastra continua, dar acum ne putem antrena mai linistiti. Suporterii au fost fantastici. Va fi un sezon greu pentru noi, trebuie sa fim concentrati si uniti, pentru a putea recupera cele 19 puncte"", a declarat Mutu dupa meci. Fiorentina va incepe noul sezon cu o penalizare de 19 puncte, in urma deciziei in cazul scandalului meciurilor trucate din fotbalul italian.
LAUDE. Cotidianul Gazzetta dello Sport a scris ieri, pe prima pagina, ca romanul Adrian Mutu i-a entuziasmat pe suporterii Fiorentinei, dupa amicalul cu Aris Salonic. ""Mutu a marcat in minutul 28 si apoi a recidivat in minutul 62, iar atunci cand a fost schimbat, suporterii l-au aplaudat"", a notat Gazzetta dello Sport, care precizeaza ca cei peste 20.000 de suporteri prezenti la meci l-au mai aplaudat pe antrenorul Cesare Prandelli, insa au fost indiferenti fata de atacantul Luca Toni si i-au huiduit pe patroni, fratii Andrea si Diego della Valle.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.