Trei handbalisti juniori de la CS Grupul scolar Unirea Cluj au murit, in noaptea de vineri spre sambata, intr-un accident rutier petrecut pe podul de la Giurgeni - Vadu Oii, din judetul Ialomita. TIR. Lotul echipei clujene se intorcea din canton
Trei handbalisti juniori de la CS Grupul scolar Unirea Cluj au murit, in noaptea de vineri spre sambata, intr-un accident rutier petrecut pe podul de la Giurgeni - Vadu Oii, din judetul Ialomita.

TIR. Lotul echipei clujene se intorcea din cantonament, de la mare. Conform primelor cercetari efectuate de politie la locul accidentului se pare ca soferul microbuzului care ii transporta pe sportivi a intrat in partea din spate a unui tir ce transporta foi de tabla, acestea avand o latime mai mare decat platforma pe care se aflau. Din cauza socului produs de impact, foile de tabla au cazut pe microbuz. Trei tineri handbalisti, O.B. (16 ani), B.U. (15 ani) si M.C. (16 ani), si-au pierdut viata pe loc, iar un al patrulea, V.A. (16 ani), a suferit mai multe rani, fiind transportat de urgenta la un spital din Bucuresti, unde se afla acum in afara oricarui pericol. Sportul clujean este pentru a doua oara in doliu din cauza unui accident rutier, dupa ce, in luna februarie, voleibalista Denisa Rusu, de la ""U"" Jolidon, si-a pierdut viata ca urmare a impactului dintre masina in care se afla, condusa de fratele sau, si un autoturism care circula din sens opus, in apropiere de Cluj.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.