Actori de teatru dramatic, vedete ale scenei de revista, papusari, actori, staruri de televiziune sau cantareti si-au imprumutat vocile unor personaje din ""Masini"", primul lungmetraj de animatie care va rula pe marile ecrane dublat in limba romana
Actori de teatru dramatic, vedete ale scenei de revista, papusari, actori, staruri de televiziune sau cantareti si-au imprumutat vocile unor personaje din ""Masini"", primul lungmetraj de animatie care va rula pe marile ecrane dublat in limba romana in ultimii zece ani.

Printre acestia se afla Marcel Iures, Florian Ghimpu, Corina Danila, Valentin Uritescu, Stefan Banica Jr, Stela Popescu, Alexandru Arsinel, Vasile Muraru, Nae Lazarescu, Florin Piersic, Tatiana Iekel, Florian Pittis, Coca Bloos. O productie Disney, filmul spune cu umor povestea unui ""masinut"" indraznet caruia ii sta gandul doar la curse, dar care descopera ca in viata drumul conteaza mai mult decat linia de sosire. In versiunea originala, ""Cars"" reuneste actori precum Paul Newman si Bonnie Hunt, dar si vedete tv ca Jay Leno. Filmul va avea premiera in Romania la 15 august.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.