ATB. A patra editie a Festivalul Peninsula (26-30 iulie) din Targu-Mures se apropie vertiginos. Vesti bune: oferta se imbogateste cu o locatie speciala pentru impatimitii muzicii electronice, care vor avea la dispozitie cortul Arigato Arena. Aici va veni si ATB (adica Andr... Tanneberger), unul dintre cei mai buni DJ din lume. Se contureaza si evenimentele nonmuzicale, adica Civiliada,
Cortul Integrarii, proiectii de film, sport sau spectacole de dans, dar
si multe alte surprize. (R.G.)
PARTY PRO FM. Numele sau este sinonim cu mixajele de cea mai buna calitate. In aceasta seara, Nick Warren va invarti platanele in La Mania. Warm up asigurat de Livio! Iar maine seara, petrecerea continua cu Hernan Cattaneo, DJ-ul argentinian care mixeaza alaturi de Paul Oakenfold in toata lumea! (R.G.)
ANIVERSARE. In aceasta seara, Club A Vama Veche va invita la o intalnire de suflet. In afara de obisnuitul spectacol de Stand Up Comedy cu Trupa DeKO, Tapinarii vor sustine un concert aniversar de 5 ani. Tanase si Covei au pregatit un playlist de 25 de piese, din toate perioadele, dar si doua piese noi: ""Viata de cuplu e ca mersul pe tricicleta"" (piesa lui Covei, ce va aparea pe urmatorul album) si ""Dintii cu tesla"" (piesa lui Adi, care va aparea pe albumul din 2007). (R.G.)
EAST WEST. In acest
week-end, ia-ti cortul si vino in Maramures, la Seini, pentru a participa la East West Fest, cel mai adevarat festival rock din nord-vestul Romaniei. Vor fi trei zile de rock cu 31 de trupe. Vineri urca pe scena: Mobydick, Altar, Legion, Taine, Psycho Symphony, Interzis, Florin Stefan&Nord, Nom, Prima pe dreapta, Rest in Peace; sambata vor canta Luna Amara (foto), Ace Out (Fr), Dirty Shirt, Defect, Ultimul nivel, Csabi Drum Show, Halley, Lex, Alarma falsa, Vespera, Aghast, iar duminica: Vita de Vie, Oxees, Avatar, Crisis Crew, Godmode, Rhetorica, Rising Shadow, Jam, Oana&Nr.4 si Frozen. Un abonament pentru toata perioada costa 35 RON, un bilet de o zi 15 RON, iar camping-ul este gratuit. (R.G.)

& MORE