Dupa ce echipa nu a marcat in turneul din Franta, antrenorul Razvan Lucescu este convins ca aducerea lui Ianis Zicu va insemna un plus pentru ofensiva. De asemenea, tehnicianul mai spera ca atacantul Viorel Moldovan va juca inca un sezon in Giulesti.

La sosirea din stagiul francez, Lucescu junior a declarat ca Zicu este genul de jucator care poate decide de unul singur soarta unui meci. ""L-am dorit de mult si am insistat pentru el. Nu este adevarat ca s-a ratat la Dinamo. Este un jucator talentat, care oricand poate avea o executie prin care sa ajute echipa. Este un baiat entuziast, care se potriveste perfect Rapidului"", a spus tehnicianul, increzator ca suporterii giulesteni nu ii vor reprosa lui Zicu trecutul sau dinamovist: ""Rapidistii il vor primi cu inima deschisa. Eu nu stiu ca un fotbalist de la Steaua sau Dinamo sa fi fost primit altfel in Giulesti. Noi suntem altfel. Nu stiu ce suporter ar fi nemultumit cand vine un jucator de valoarea lui Zicu"".
OFENSIVA. De asemenea, Razvan Lucescu a recunoscut ca a incercat sa-l convinga pe Viorel Moldovan sa mai joace inca un sezon la Rapid. ""Am vorbit cu el. A luat decizia sa se retraga si acum ii vine greu sa revina asupra ei, dar sperante sunt in continuare"", a spus Lucescu. Tehnicianul isi mai doreste inca un atacant in lot, vizati fiind gruzinul Vasil Gigiadze si senegalezul lui Poli Timisoara, Mansour.
COLEGI. Si fotbalistii giulesteni privesc cu optimism aducerea lui Zicu la echipa. ""Este un fotbalist valoros care se va integra bine la Rapid. Sunt sigur ca Zicu va juca mult mai bine decat a facut-o la Dinamo"", a spus portarul Daniel Coman. ""Sper sa joace mai bine la noi decat la Dinamo si sa castigam impreuna cupa si campionatul"", a spus si fundasul Cristian Sapunaru.

PROPUS LUI SAHTIOR