Antrenorul lui Sahtior Dontek, Mircea Lucescu, i-a dat o importanta mana de ajutor fiului sau, Razvan, convingandu-l pe presedintele lui Inter Milano sa-l imprumute pe fostul dinamovist Ianis Zicu la Rapid.

Desi directorul executiv Cristi Borcea avea asigurari ca prietenul Ioan Becali trateaza, in numele lui Dinamo, pentru imprumutul lui Ianis Zicu de la Internazionale Milano, impresarul i-a intors spatele. ""Pregatim cateva bombe"", spunea increzator Borcea. Numai ca ""bomba"" a ajuns la Rapid, grupare unde Ioan Becali a activat inainte de transferul in Stefan cel Mare.
NERVI. Antrenorul dinamovist, Mircea Rednic, era foarte suparat dupa aceasta tranzactie. ""Stiam de aseara de acest transfer. Zicu a fost in curtea lui Dinamo, insa altcineva a vrut sa ajunga la cu totul alta echipa. Cand noi ne-am interesat de el, ni s-a spus ca il putem lua doar daca il cumparam. Mircea Lucescu a intervenit pe langa Massimo Moratti, iar acum Zicu s-a dus sub forma de imprumut pe un an. Totul se leaga"", a spus Rednic. Presedintele Consiliului de Administratie, Nicolae Badea, a spus ca nu stie cui i-a apartinut aceasta decizie.