Comisarul FIGC, Guido Rossi, doreste sa mareasca numarul echipelor promovate in Serie A, astfel incat Juventus, Fiorentina si Lazio sa poata reveni mai repede in prima liga. Comisarul extraordinar al Federatiei Italiene de Fotbal, Guido Rossi, e

Comisarul FIGC, Guido Rossi, doreste sa mareasca numarul echipelor promovate in Serie A, astfel incat Juventus, Fiorentina si Lazio sa poata reveni mai repede in prima liga.

Comisarul extraordinar al Federatiei Italiene de Fotbal, Guido Rossi, e gata sa sara in ajutorul echipelor retrogradate in Serie B in urma scandalului meciurilor trucate. Oficialul FIGC va propune o schimbare de format, marind numarul echipelor promovate in prima liga. Juventus, Fiorentina sau Lazio ar avea mai multe sanse sa revina in Serie A.
SCHIMBARI. Deocamdata este doar o ipoteza, insa avand in vedere ca exista un precedent, lucrurile s-ar putea concretiza. Problema este ca in prima divizie exista deja 20 de echipe si este greu de imaginat ca numarul acestora ar putea creste. Asa ca, in aceeasi masura ar trebui marit si numarul echipelor retrogradate in B. Oricum, o decizie va fi luata dupa aflarea sentintelor definitive. Legat de noul proces care va incepe sambata, avocatul lui Juventus, Cesare Zaccone, a decis sa joace ""pe fata"". La cererea unui suporter, avocatul a postat online pe un forum o copie a recursului clubului torinez. Pe de alta parte, scandalul tinde sa ia proportii. Potrivit cotidianului Il Giornale, Procuratura din Napoli detine un dosar de 300 de pagini referitoare la noi interceptari telefonice care vizeaza alte doua cluburi din Serie A.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.