Vedeta a declarat: ""Vom canta: «Rebel Yell», «White Wedding», «Eyes Without A Face», «L.A. Woman»"" - toate hiturile. Componentii grupului Zob, care

Vedeta a declarat: ""Vom canta: «Rebel Yell», «White Wedding», «Eyes Without A Face», «L.A. Woman»"" - toate hiturile.

Componentii grupului Zob, care vor canta in deschidere, au declarat: ""Promitem ca recitalul nostru nu-l va dezamagi pe unul dintre artistii alaturi de care am crescut din punct de vedere muzical."" Inainte de a veni in Romania, Billy Idol a facut cateva declaratii, dintre care le prezentam pe cele mai interesante. Din ce se aude, acum, la radio, Idol a marturisit ca ii place melodia ""Crazy"" cu Gnarls Barkley si a completat "" nu stiu daca e hit in Romania, dar a fost numarul 1 in Marea Britanie pentru o vreme"". Fanii lui Billy pot asculta acordurile melodiei ""Scream"" accesand site-ul www.jurnalul.ro, rubrica ""Muzica"" din editia de duminica a ziarului.
OBICEIURI. Intrebat daca duce dorul concertelor din tinerete, el a explicat urmatoarele: ""In trecut, la concertele punk rock din Marea Britanie, fanii aveau obiceiul sa ne scuipe. Tot timpul cat eram pe scena ne murdareau ingrozitor pe noi si instrumentele noastre. Atunci cand te scuipau insemna ca te placeau, insa ma bucur ca obiceiul asta a disparut"". Vedeta punk rock a dat un raspuns transant la intrebarea ce fel de concerte prefera acum: ""Orice concert este la fel de intere-
sant in acest moment. Dar concertele in aer liber, din timpul verii, au ceva special, pentru ca cei din public parca sunt intr-o dispozitie mai buna. Nu stiu exact de ce. Se simt bine, vor sa bea cateva beri, sa fumeze ceva si apoi sa-si duca nevasta in pat - iar pentru asta muzica mea e foarte potrivita"".

Al saselea disc - ""Devila€™s Playground""


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.