Medicii care se ocupa de managerul general al lui Juventus Torino, Gianluca Pessotto, au declarat ca starea de sanatate a acestuia s-a inrautatit, avand sanse minime de salvare. Necazurile par sa se tina lant de Juventus. Nu era de ajuns procesul
Medicii care se ocupa de managerul general al lui Juventus Torino, Gianluca Pessotto, au declarat ca starea de sanatate a acestuia s-a inrautatit, avand sanse minime de salvare.

Necazurile par sa se tina lant de Juventus. Nu era de ajuns procesul de coruptie in care este implicata, prin care risca sa fie retrogradata si sa fie deposedata de titlul de campioana, ca o noua tragedie pare a se abate asupra bianco-nerilor. La 27 iunie, managerul general al clubului, Gianluca Pessotto, a cazut de la fereastra biroului sau de la club. Nu se stie nici acum daca a fost un simplu accident sau Pessotto a incercat sa se sinucida.
AMELIORARE. Daca in urma cu cateva zile starea de sanatate a fostului fundas torinez se ameliorase, parand ca si-a recapatat cunostinta, de vineri ea este critica. El se afla in stare de sedare si continua sa aiba o puternica criza la ficat, avand si o temperatura de 39 de grade. Foarte multi prieteni si apropiati l-au vizitat in ultimele doua zile, cu totii fiind consternati de drama lui Gianluca. Si jucatorii care in aceasta seara vor juca marea finala sunt derutati de intorsatura care s-a produs. Fotbalistii de la Juve aflati cu echipa nationala la turnelul final din Germania au declarat la unison ca, daca vor castiga titlul suprem, i-l vor dedica managerului general. Selectionerul Marcello Lippi si-a aratat atasamentul fata de Pessotto.
LOIAL. Gianluca Pessotto s-a nascut la 11 august 1970, in localitatea Latisana. Daca debutul ca fotbalist l-a avut la rivala AC Milan, din 1995 este legat de clubul torinez. A castigat cu alb-negri tot ce se putea castiga: cinci campionate, o Cupa a Campionilor exact in anul in care a debutat la Juve, o cupa intercontinentala si o supercupa a Europei. Dupa 11 ani petrecuti la Torino ca jucator, conducatorii juventini i-au propus in urma cu cateva luni postul de manager general al clubului.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.