Familiile din comuna Arbore ramase fara locuinte in urma viiturii care a lovit localitatea la finele saptamanii trecute vor beneficia de case noi, cu suprafata de circa 120 de metri patrati fiecare. Presedintele Consiliului Judetean, Gavril Marza
Familiile din comuna Arbore ramase fara locuinte in urma viiturii care a lovit localitatea la finele saptamanii trecute vor beneficia de case noi, cu suprafata de circa 120 de metri patrati fiecare.

Presedintele Consiliului Judetean, Gavril Marza, a declarat ca locuintele vor avea trei camere, bucatarie, baie si camara, iar oamenii vor avea de ales intre mai multe modele. Casele vor fi construite de firme sucevene in maximum trei luni. ""Am convenit sa se construiasca 28 de case in doua-trei luni, astfel ca sezonul rece sa-l gaseasca pe fiecare cu un acoperis deasupra capului. Am cazut de acord cu constructorii, sa preia in executie fiecare cate o casa, sa faca lucrari de 200 de milioane de lei fara sa solicite nimic, fiind o donatie din partea lor, iar diferenta sa o decontam pana la valoarea la care se ridica locuinta. Din discutiile pe care le-am avut si cu constructorii din cadrul programului ""utilitati si mediu"", o firma
s-a oferit sa faca toata tamplaria din termopan la toate cele 28 de case, iar o alta firma s-a oferit sa faca instalatiile electrice la toate casele"", a spus Marza. (Nicu Amuraritei)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.