Vicepresedintele PD Cezar Preda (foto) a rupt ieri embargoul impus de Traian Basescu democratilor, cerandu-i prim-ministrului Tariceanu ""demiterea imediata"" a ministrului Apararii, Teodor Atanasiu. ""Armata romana se afla pentru prima oara in u
Vicepresedintele PD Cezar Preda (foto) a rupt ieri embargoul impus de Traian Basescu democratilor, cerandu-i prim-ministrului Tariceanu ""demiterea imediata"" a ministrului Apararii, Teodor Atanasiu.

""Armata romana se afla pentru prima oara in ultimii 16 ani intr-o pozitie politizata, un fapt foarte grav care se va accentua daca acest capitol nu va fi imediat inchis"", a spus Preda. Potrivit acestuia, Tariceanu trebuia sa ia aceasta decizie inca din momentul trimiterii ""telegramelor de retragere a trupelor din Irak"", cand ""Atanasiu a intrat in contradictie flagranta cu comandantul suprem al Armatei"", in speta Traian Basescu. ""Este rostul si rolul primului-ministru sa indrepte aceasta situatie"", l-a avertizat vicepresedintele PD pe Tariceanu, ""in caz contrar, Alianta D.A. si Romania avand de suferit"". (Oana Stancu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.