Atlet paraplegic
Varsta: 36 de ani Vasile Stoica, atlet suferind de deficiente la sistemul locomotor, a plecat ieri spre Spania, intentionand sa parcurga intregul traseu in scaun cu rotile. El si-a inceput calatoria de 5.000 de kilometri din
Atlet paraplegic
Varsta: 36 de ani Vasile Stoica, atlet suferind de deficiente la sistemul locomotor, a plecat ieri spre Spania, intentionand sa parcurga intregul traseu in scaun cu rotile. El si-a inceput calatoria de 5.000 de kilometri din Piata Universitatii. Romanul a mai facut expeditii de acest fel si toate au fost cu scopul de a incuraja persoanele cu dizabilitati si pentru a promova sportul in fotoliu rulant. Vasile Stoica este prima persoana cu handicap din Romania care a facut inconjurul lumii intr-un carucior cu rotile. Tot el detine un certificat ""Guinness Book"" pentru cea mai lunga distanta parcursa intr-un scaun cu rotile pe un stadion in 24 de ore. Pentru faptul ca demonstreaza inca o data intregii lumi ca handicapul sau nu-l impiedica sa-si indeplineasca visele, Jurnalul National il declara pe Vasile Stoica ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.