Joi noaptea s-a strigat adunarea pentru lumea mondena. Motivul? Deschiderea noului club Bamboo.

Mai bine de jumatate din strada pe care este situat clubul a fost blocata de multimea care astepta deschiderea portilor de acces in Bamboo, dar si de masini de fite, ce te duceau cu gandul la o expozitie auto realizata ad-hoc.
Amfitrionii serii au fost Joshua Castellano, patronul clubului, si Catalin Botezatu, bunul sau prieten. Special pentru acest eveniment a venit la Bucuresti Andre McNichol, cel care a fost coregraful Madonnei si dansator pentru Riky Martin si Christina Aguillera. Andre a coordonat la Bamboo un show de dans de exceptie. Dansatorii au purtat costume aduse de la Las Vegas si Milano. Peste 7.000 de oameni au urmarit pana la 6 dimnineata un maraton cu show-uri de moda.
CINE CU CINE. Printre vedetele care s-au ingramadit la distractie s-au numarat si Delia, Loredana (Trident) insotita de Claudiu Patrascu, Oana si Catinca Roman, Rita Muresan, Iulia si Mihai Albu, Maria Marinescu, care a dansat toata seara in compania unei prietene, Corina Danila si Noris, Dana Savuica, Raluca Badulescu.