A fost una dintre cele mai rasfatate interprete de muzica usoara inainte de 1989. Dupa o pauza de zece ani a revenit anul trecut in forta cu albumul ""Lumea mea"". Doamna cantecului romanesc, Angela Similea, isi sarbatoreste maine 60 de ani de viat
A fost una dintre cele mai rasfatate interprete de muzica usoara inainte de 1989. Dupa o pauza de zece ani a revenit anul trecut in forta cu albumul ""Lumea mea"". Doamna cantecului romanesc, Angela Similea, isi sarbatoreste maine 60 de ani de viata. ""Dovezi de dragoste am primit mereu""
""Anul acesta, de ziua mea este pentru prima data cand nu ma duc la manastire. De regula, merg la manastire la Ciorogarla si imi petrec ziua cu maicutele, cu preotii, impreuna cu mama mea, cu nepotii mei. Anul acesta va fi primul an cand voi invita mai multi prieteni la mine acasa. Sper sa fie bine, sa nu ploua. Pentru mine se incheie un an foarte frumos, un an in care intalnirea cu publicul in concerte - care au fost destul de numeroase, faptul ca s-au gandit sa reasculte glasul meu si au cumparat intr-un numar atat de mare albumul pe care l-am scos anul trecut, in aprilie, a insemnat foarte mult pentru mine. E normal sa-l cataloghez ca fiind un an de exceptie. Faptul ca Ovidiu Komornyk s-a gandit, si nu numai, a pus umarul la alcatuirea acestui disc a fost un real noroc. In felul acesta am putut ajunge din nou la publicul care isi doreste calitate si nu sunt lipsita de modestie. Am dovada concreta ca publicul nu s-a modificat si nu si-a modificat preferintele, pentru ca la fiecare intalnire cu el imi demonstreaza cat de mult ii lipsim. Duminica apare un zero in numarul meu de ani, deci este o cifra rotunda si mi-am pus intrebarea daca am vreun regret. Nu, n-am nici un regret. Sigur ca mi-as fi dorit sa fac mai mult film. Eu am jucat in «Jocul de-a vacanta» al lui Mihail Sebastian. Daca as avea varsta potrivita Corinei as mai juca, fara discutii. A fost poate cea mai frumoasa experienta a vietii mele, ca artist. Cea mai mare bucurie a mea cred ca ramane momentul in care profesorii mei de muzica, de canto au hotarat sa ma indrepte catre aceasta profesie. Ei au fost cei care m-au determinat sa imbratisez ca profesionista aceasta cariera, sa realizez ca aceasta este menirea mea. Dovezi de dragoste am primit mereu. Cea mai mare dovada de dragoste din partea publicului sunt aplauzele. Alta dovada de dragoste gasesc in declararea cantecului «Sa mori de dragoste ranita» a lui Marcel Dragomir, melodia secolului al XX-lea. Dovada de dragoste gasesc in toate topurile pe care Titus Andrei le alcatuieste la Radio Romania Actualitati, si in momentul lansarii unei melodii interpretate de mine, publicul o plaseaza imediat pe locul I. Dovada de dragoste gasesc la reintalnirea cu publicul, cand sunt invitata in scena si intreaga sala se ridica in picioare. Cand ma opresc, oamenii pe strada imi spun: «Doamna, nu ne parasiti, ne bucuram cand va vedem, nu ne lasati!» Oare de ce alta dovada de dragoste as mai putea avea nevoie?""


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.