Inceputul lunii iulie a adus oradenilor trei zile de distractie la ""Serbarile Cetatii"". Printre invitati, Phoenix, Iris si Celelalte Cuvinte. Pentru trupa Celelalte Cuvinte, concertul de la Oradea a fost ultima aparitie estivala pe 2006. Absen
Inceputul lunii iulie a adus oradenilor trei zile de distractie la ""Serbarile Cetatii"". Printre invitati, Phoenix, Iris
si Celelalte Cuvinte.

Pentru trupa Celelalte Cuvinte, concertul de la Oradea a fost ultima aparitie estivala pe 2006. Absenta este motivata de faptul ca rockerii, care implinesc 25 de ani de activitate in decembrie, incep inregistrarile pentru al optulea album.
SUPERSTITIOS. Calin Pop, vocalul trupei, a fost destul de zgarcit cu informatiile privind discul pe care il pregateste. Pe de o parte, ii e teama ca va ""rasufla"" ideea, asa cum s-a intamplat in cazul albumului ""NOS"". Pe de alta parte, nu crede ca inregistrarile vor putea fi incheiate pana la finele anului. ""Am cantat doua piese noi la concertul de la Agronomie, din Bucuresti si au fost foarte bine primite. Cat despre Serbarile Cetatii de la Oradea, am cantat inainte de Phoenix. Iar oamenii, chiar daca show-ul era gratis si erau si bere, si mici, au stiut la ce vin"", spune Pop.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.