Atacantul in varsta de 34 de ani a cedat rugamintilor familiei si prefera sa mai evolueze un an, doi intr-un campionat din strainatate, chiar daca va fi vorba despre o grupare din liga secunda.

Ziua de joi a fost una lunga pentru conducerea giulesteana. Cum noua societate pe actiuni trebuie sa intre in legalitate, oficialii Rapidului au organizat o sedinta in care s-a discutat noua strategie. Printre altele insa, actionarii vicecampioanei au incercat sa-l convinga pe Viorel Moldovan sa mai continue in Giulesti.
REGRETE. La final insa, secretarul general Constantin Zotta a anuntat sec: ""Viorel Moldovan pleaca de la Rapid"". In zadar au incercat si suporterii sa-l faca sa ramana, dupa ce saptamana trecuta l-au vizitat acasa. Se pare ca, in luarea deciziei, cel mai mult a contat faptul ca sotia si cei doi copii ai fostului international au dorit ca Moldogol sa-si incheie cariera in strainatate. Desi mai are contract cu Rapid inca un an, partile s-au inteles asupra rezilierii contractului. Aflati in cantonament in Elvetia, rapidistii regreta despartirea. ""Ne va fi foarte greu fara Vio, mai ales ca a plecat si Daniel Niculae"", a spus Maldarasanu, in timp ce portarul Coman a precizat: ""Este o mare pierdere"". Pentru Moldovan ar exista cateva oferte de la echipe de liga secunda din Franta si Elvetia.