Traian Basescu (foto) este invitat de presedintele american George W. Bush pentru a doua oara la Casa Alba, dupa vizita din martie 2005. Intre 26 si 28 iulie, Basescu efectueaza o vizita oficiala in SUA, in contextul ratificarii Acordului de Acce
Traian Basescu (foto) este invitat de presedintele american George W. Bush pentru a doua oara la Casa Alba, dupa vizita din martie 2005.

Intre 26 si 28 iulie, Basescu efectueaza o vizita oficiala in SUA, in contextul ratificarii Acordului de Acces privind amplasarea facilitatilor militare americane pe teritoriul Romaniei, al summit-ului NATO de la Riga, precum si al continuarii contributiei Romaniei la asigurarea securitatii regionale si internationale, precizeaza Presedintia. In program sunt incluse o conferinta de presa in Biroul Oval, un dejun oferit de Bush in onoarea lui Basescu, o intrevedere la Pentagon cu secretarul Apararii si o serie de intalniri la Capitoliu.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.