Plaza Romania, in parteneriat cu Jurnalul National si cu Gazeta Sporturilor, a organizat pana acum, in perioada Cupei Mondiale, o serie de activitati dedicate turneului final din Germania. Astfel, centrul comercial a fost decorat cu steaguri ale
Plaza Romania, in parteneriat cu Jurnalul National si cu Gazeta Sporturilor, a organizat pana acum, in perioada Cupei Mondiale, o serie de activitati dedicate turneului final din Germania.

Astfel, centrul comercial a fost decorat cu steaguri ale tuturor tarilor participante, mingi si terenuri de fotbal, unde vizitatorii au putut participa la diverse competitii cu premii. Plaza Romania a pregatit si un concurs de fussball (fotbal mecanic - foto), a carui finala a avut loc in acest week-end. Castigatorul se numeste Mihai Purdelea, are 20 de ani si este din Tecuci. El va pleca intr-o excursie in Germania, ce include si un bilet la finala mica, care se va disputa la 8 iulie, la Stuttgart.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.