Green Dream (Visul Verde) este numele unui nou cartier rezidential ce se va construi pe Strada Poligrafiei nr. 3, in zona de nord a Capitalei. Acesta va cuprinde 225 de apartamente, care vor oferi o suprafata inchiriabila de 24.800 de metri patra
Green Dream (Visul Verde) este numele unui nou cartier rezidential ce se va construi pe Strada Poligrafiei nr. 3, in zona de nord a Capitalei.

Acesta va cuprinde 225 de apartamente, care vor oferi o suprafata inchiriabila de 24.800 de metri patrati. Compania imobiliara Globe Trade Center Romania (GTC) a platit pentru achizitionarea acestui teren suma de 10,24 milioane de euro, conform datelor companiei. ""Vom incepe constructia in curand, avem toate aprobarile necesare"", a declarat Raluca Teposu, marketing manager la GTC. Vor fi 7 cladiri cu regimul de inaltime P+5+ un etaj retars in care vor exista apartamente cu terase de cate 10 metri patrati fiecare, a mai spus directorul GTC. Cea mai mica locuinta va avea 60 de metri patrati. Cererea pentru acest complex rezidential a fost atat de mare incat toate apartamentele au fost vandute chiar inainte de inceperea constructiei. ""Am plecat cu preturi de 1.200 de euro/mp plus TVA, dar le-am ridicat la 1.500 de euro/mp"", a spus Teposu. Complexul Green Dream va fi gata cam intr-un an si jumatate.
GTC este cunoscuta ca dezvoltator al imobilelor de birouri Europe House si America House, amplasate in Piata Victoriei.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.