Principala problema a dinamovistilor, postul de portar, pare sa fie aproape de rezolvare. Antrenorul Mircea Rednic are pe lista mai multe nume, insa favoriti sunt neozeelandezul Glen Moss si belgianul Jean Francois Gillet. Dupa mai multe zile de

Principala problema a dinamovistilor, postul de portar, pare sa fie aproape de rezolvare. Antrenorul Mircea Rednic are pe lista mai multe nume, insa favoriti sunt neozeelandezul Glen Moss si belgianul Jean Francois Gillet.

Dupa mai multe zile de gandire, Rednic s-a oprit asupra a doi goalkeeperi, care ar urma sa acopere golul lasat de plecarile lui Vladimir Gaev si Cristian Munteanu.
NEOZEELANDEZ. Incepand de luni, la antrenamentele ""cainilor"" din cantonamentul de la Albertville este prezent portarul titular al nationalei Noii Zeelande, Glen Moss. Prestatiile jucatorului in varsta de 23 de ani se pare ca l-au satisfacut pe antrenorul Mircea Rednic si Moss a semnat aseara un contract pe patru ani cu alb-rosii. El a mai fost curtat de Universitatea Craiova, insa negocierile au cazut deoarece Moss voia sa i se asigure postul de titular.
BELGIAN. Pe langa neozeelandez, Rednic este aproape sa-l aduca in Groapa si pe fostul portar al lui Standard Liege, Jean Francois Gillet, cel care in urma cu cinci ani, cand apara in Italia, la Bari, a fost suspendat pe o perioada de sase luni dupa ce a fost depistat pozitiv cu nandrolon. Tehnicianul ""cainilor"" il cunoaste bine pe Gillet, care a sosit in curtea lui Standard chiar in perioada cand Rednic apara culorile gruparii belgiene. Aseara, Dinamo a jucat primul amical, contra elvetienilor de la Chenois, echipa din liga a treia.

VINE SI MARA


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.