Nu exista om care sa nu fi avut, in decursul existentei sale, momente de disperare. Si cateva dintre vedetele mioritice au ajuns la psiholog sau la psihiatru.

Cine si-ar fi putut imagina ca doi dintre cei mai celebri, cei mai doriti, cei mai sexy fotbalisti ar avea nevoie de sedinte de terapie? Si totusi... Prins cu mata-n sac dupa scandalul de dopaj, Adrian Mutu a plecat de la Londra si si-a cautat psiholog la Roma. A urmat un program zilnic de consiliere, iar apropiatii sai sustin ca fotbalistul a fost cooperant.
LA CUTIT. Mai nou, si Chivu a recunoscut intr-un interviu din Apropo tv ca, inainte de cea de-a treia operatie, a apelat la serviciile unui specialist, de frica sa nu-si rupa iarasi piciorul. ""Seara am primit un telefon cu rezultatul radiografiei si mi s-a spus: «La ora noua, maine dimineata, te prezinti, pe stomacul gol, in sala de operatii». Eram acasa, nici nu ma gandeam ca a doua zi voi suferi o noua interventie chirurgicala. Dupa, am apelat la psiholog"", povesteste Chivu. A fost la ""sedinte"" saptamanal, timp de trei luni. ""Nu-i o rusine sa mergi la psiholog. Intri cu probleme si iesi foarte relaxat"", a declarat Cristi. Si Andreea Raicu a fost la psiholog. Dupa ce au vanat-o paparazzii, vedeta avea impresia ca e urmarita permanent si ii era frica sa mai iasa pe strada.
NECAZURI. Mihai Mitoseru, insa, a mers chiar la psihiatru. Dupa ce prietena lui si-a pierdut viata intr-un tragic accident de masina, Mitoseru nu mai stia ce sa faca. In fiecare roscata cu parul ondulat o vedea pe iubita lui. Specialistul i-a recomandat sa nu mai duca o viata paralela. ""Necazul si suferinta prin care treci in astfel de cazuri sunt cele mai groaznice pedepse"", a marturisit Mitoseru. Se pare insa ca a reusit sa treaca peste necazuri din moment ce acum duce o viata de playboy.

PSIHOTERAPIE LIVE