Nu exista om care sa nu fi avut, in decursul existentei sale, momente de disperare. Si cateva dintre vedetele mioritice au ajuns la psiholog sau la psihiatru. Cine si-ar fi putut imagina ca doi dintre cei mai celebri, cei mai doriti, cei mai sexy

Nu exista om care sa nu fi avut, in decursul existentei sale, momente de disperare. Si cateva dintre vedetele mioritice au ajuns la psiholog sau la psihiatru.

Cine si-ar fi putut imagina ca doi dintre cei mai celebri, cei mai doriti, cei mai sexy fotbalisti ar avea nevoie de sedinte de terapie? Si totusi... Prins cu mata-n sac dupa scandalul de dopaj, Adrian Mutu a plecat de la Londra si si-a cautat psiholog la Roma. A urmat un program zilnic de consiliere, iar apropiatii sai sustin ca fotbalistul a fost cooperant.
LA CUTIT. Mai nou, si Chivu a recunoscut intr-un interviu din Apropo tv ca, inainte de cea de-a treia operatie, a apelat la serviciile unui specialist, de frica sa nu-si rupa iarasi piciorul. ""Seara am primit un telefon cu rezultatul radiografiei si mi s-a spus: «La ora noua, maine dimineata, te prezinti, pe stomacul gol, in sala de operatii». Eram acasa, nici nu ma gandeam ca a doua zi voi suferi o noua interventie chirurgicala. Dupa, am apelat la psiholog"", povesteste Chivu. A fost la ""sedinte"" saptamanal, timp de trei luni. ""Nu-i o rusine sa mergi la psiholog. Intri cu probleme si iesi foarte relaxat"", a declarat Cristi. Si Andreea Raicu a fost la psiholog. Dupa ce au vanat-o paparazzii, vedeta avea impresia ca e urmarita permanent si ii era frica sa mai iasa pe strada.
NECAZURI. Mihai Mitoseru, insa, a mers chiar la psihiatru. Dupa ce prietena lui si-a pierdut viata intr-un tragic accident de masina, Mitoseru nu mai stia ce sa faca. In fiecare roscata cu parul ondulat o vedea pe iubita lui. Specialistul i-a recomandat sa nu mai duca o viata paralela. ""Necazul si suferinta prin care treci in astfel de cazuri sunt cele mai groaznice pedepse"", a marturisit Mitoseru. Se pare insa ca a reusit sa treaca peste necazuri din moment ce acum duce o viata de playboy.

PSIHOTERAPIE LIVE


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.